Nieuws

Nieuws

Hieronder een overzicht van onze laatste 6 Facebook berichten.

JouwWinkel
JouwWinkel1 day ago
... en nog meer, héél veel meer afprijzingen!!
JouwWinkel
JouwWinkel1 day ago
Heel veel kleding is afgeprijsd tot wel 50% !!! Er gaan al tassen vol kleding weg voor nog geen €20,00 met soms nog splinternieuwe kleding!
JouwWinkel
JouwWinkel1 day ago
Huub is de grootste aanbieder (letterlijk en figuurlijk 😁) van LP's. Hij heeft per 1 juli een verkooptafel gehuurd bij mijnTafel Stadskanaal. Vóór die tijd wil hij graag nog een groot gedeelte van zijn LP's en CD's bij JouwWinkel slijten. Daarom heeft hij al zijn spullen enorm afgeprijsd: ALLES UITZOEKEN VOOR €1,00 per stuk. En daar staan best nog hele leuke exemplaren tussen!
JouwWinkel
JouwWinkel1 day ago
Het aftellen is begonnen...

Nog slechts twee weekjes en dan moeten we helaas afscheid nemen... Met gemengde gevoelens, dat wel: we hebben in de afgelopen drie jaar bewezen dat we met z'n allen een prachtige winkel kunnen neerzetten met een grote schare trouwe klanten. Geweldig toch?

Wat gaat er nu gebeuren met al die leuke spullen die nog in de winkel staan? De meeste van onze 'winkeliers' blijven tot en met de laatste dag (29 juni) hun spulletjes aanbieden. Maar dan wel met soms fikse kortingen!!

LET OP:...

Om te beginnen worden vanaf vandaag ÁLLE ARTIKELEN VAN Deco Noord aangeboden met 20% kassakorting!!
JouwWinkel
JouwWinkel1 month ago
Het Doek Valt

Na drieënhalf jaar waarin met heel veel plezier is gewerkt door de eigenaar en de vele huurders en vrijwilligers, zal JouwWinkel per 1 juli definitief haar deuren sluiten.
Wim: “Helaas is gebleken dat het concept van JouwWinkel voor mij als eigenaar niet rendabel is. De opbrengsten van de stellingenverhuur dekken weliswaar de kosten van de winkel (de huur van het pand, de energierekening, belastingen, het kassasysteem, de inventaris, etc.), maar na aftrek van die kosten blijft er geen inkomen over. En hoewel het plezier in mijn werk groot is, is een inkomen om (bescheiden) van te kunnen leven toch ook belangrijk.”
Wij - de vaste kern van JouwWinkel - vinden het méér dan jammer dat een winkel met zoveel enthousiaste kopers, vaste klanten, stelling-huurders en vrijwilligers gaat sluiten. We zullen de plek waar we ons thuis voelen, grappen maken, koffie drinken, meedenken en onze spullen verkopen enorm missen. Natuurlijk hebben we wel alle begrip voor de reden van sluiting.
Wim en de vaste kern van JouwWinkel bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de goede sfeer en de successen van JouwWinkel. En natuurlijk zien we iedereen graag - voor 1 juli - nog persoonlijk!
JouwWinkel
JouwWinkel heeft een bericht gedeeld.2 months ago
Alles weer bijgevuld 😊😊 JouwWinkel kerkstraat 37 veendam.