Nieuws

Nieuws

Hieronder een overzicht van onze laatste 6 Facebook berichten.

JouwWinkel
JouwWinkel heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.7 days ago
Gratis proefweek: verkoop je spullen bij JouwWinkel!

JouwWinkel in Veendam heeft op dit moment een paar stellingen vrij en heeft dus plaats voor nieuwe huurders. Normaal gesproken kost de huur van een verkoopstelling €17,50 per week. De volledige opbrengst van de verkopen is voor de huurder, die de betreffende spullen in zijn of haar stelling te koop heeft aangeboden. Anders dan soortgelijke winkels kent JouwWinkel dus geen provisieregeling; je betaalt alleen de stellinghuur en verder niets.

Actie!
In de komende weken biedt JouwWinkel aan enkele nieuwe huurders een gratis week proefdraaien aan. Zo kun je een weekje proberen hoe het werkt en of je spullen goed verkopen. Bevalt het goed dan kun je je spullen laten staan en betaal je vanaf de tweede week stellinghuur. Besluit je om wat voor reden dan ook om na een week te stoppen, dan heeft het je niets gekost.

Wat voor spullen?
Bij JouwWinkel biedt een groot aantal huurders een heel breed assortiment van spullen te koop aan. Van tweedehands tot splinternieuw, van zelfgemaakt en uniek tot algemeen.
Voor de gratis proefweek zoeken we producten die een leuke aanvulling zijn op ons huidige assortiment. We zoeken daarom voor de proefweek bij voorkeur geen kleding, lp’s, cd’s en dvd’s, boeken of schilderijen.
Wat we wel graag verwelkomen voor de gratis proefweek zijn bijvoorbeeld leuke zelfgemaakte spullen, tweedehands of nieuwe apparatuur zoals kleine huishoudelijke apparaten of elektrisch gereedschap, curiosa/brocante/antiek, ... we zijn benieuwd!
Als u graag een weekje wilt komen proefdraaien, kunt u contact opnemen met Wim, de eigenaar van JouwWinkel. Dat kan telefonisch (06-1970 9352) of per pb, maar even langs komen in de winkel is misschien wel zo leuk! (Kerkstraat 37, Veendam). Of kijk eens op onze website: www.jouwwinkel-veendam.nl, hier vindt u nog veel meer informatie!
JouwWinkel
JouwWinkel heeft het bericht van Elsiena gedeeld.2 weeks ago
JouwWinkel
JouwWinkel heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago
Jawel, het duurt niet erg lang meer: De Avondvierdaagse!!

Elsiena is voor jullie alweer druk in de weer om deze lekkere traktaties samen te stellen. Kom maar snel naar dé winkel want de eerste lekkernijen zijn al in de verkoop!
JouwWinkel
JouwWinkel heeft het bericht van Elsiena gedeeld.4 weeks ago
JouwWinkel
JouwWinkel heeft het bericht van Deco Noord gedeeld.1 month ago
JouwWinkel
JouwWinkel heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.2 months ago
DecoNoord uit Emmen breidt fors uit in Veendam!!

Sinds vandaag is het assortiment van DecoNoord enorm uitgebreid met o.a. benzinepomp(kasten), emaille wandplaten, klokken, bellen en nog heel veel meer!!
Een geweldige aanwinst voor Veendam en we wensen Erik en Angela van Deco Noord uiteraard heel veel extra omzet toe!! 🥂