Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

We onderscheiden de volgende soorten stellingen :

  1. Type 1 is een stelling voorzien van drie legplanken (totale oppervlakte = 1,8 m2) en bovenaan een rek voor de verkoop van kleding. De afmetingen zijn hxbxd = 210x100x60 cm.
  2. Type 2 is een stelling met vier legplanken en een totale oppervlakte van 2,2 m2. De afmetingen zijn hxbxd – 160x100x60 cm.

Hieronder wordt uitgebreid beschreven hoe het huren van een stelling in zijn werk gaat.

  • Je huurt 1 of meerdere stellingen waarop je je spullen kunt presenteren. De huur van een stelling kan al vanaf 1 week. Vóór afloop van de huurtermijn kan deze eventueel worden verlengd met minimaal 1 week.
  • Na het aanmelden ontvang je een blanco artikellijst waarop je de te verkopen spulletjes noteert. De verkoopprijs bepaal je zelf. Aan de hand van deze ingevulde lijst ontvang je de prijsstickers waarop alle gegevens afgedrukt staan, inclusief een unieke barcode.
  • De dag voor de officiële verkoop van start gaat kun je  je winkeltje al komen inrichten.
  • Wij verzorgen de verkoop van jouw spullen. Wekelijks wordt de behaalde omzet op jouw bankrekening overgemaakt.
  • Speciaal voor JouwWinkel is een applicatie ontwikkeld (zie afbeelding) waarop je online je verkopen kunt volgen. Dit kan op je computer, laptop, tablet of smartphone. Hier kun je onder andere zien hoe hoog je omzet is, het aantal verkochte artikelen en wélke artikelen er al verkocht zijn. Het gebruik van deze applicatie is gratis; na het aanmelden ontvang je van ons je inloggegevens.
  • Je mag je stelling zo vaak aanvullen als je wilt; een goed gevulde winkel is immers erg aantrekkelijk voor de klant en dat komt natuurlijk jouw omzet ten goede!
  • Zijn op de laatste verkoopdag niet alle spullen verkocht, dan kunnen deze uiterlijk om 17:00 uur weer opgehaald worden. Je kunt er eventueel voor kiezen om deze te doneren aan JouwWinkel; wij zorgen er dan voor dat deze spullen alsnog verkocht worden. De opbrengst hiervan wordt aan het einde van ieder kwartaal overgemaakt naar een goed doel.